Atabeyli Ortaokulu

Vizyon: Türk Milli Eğitimi´nin amaçları doğrultusunda; dünü, bugünü ve geleceği bütünleştirerek erdemli insan olmanın idealini ve değişimi yaşayarak özgün, etkili ve nitelikli bir okul oluşturup; Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı düşünen, araştıran, üreten ve hayata umutla bakan nesiller yetiştirmek.

Misyon: Biz Atabeyli OrtaOkulu olarak; Öğrencilerimizi bilgi toplumunun ve teknolojinin gereklerine uygun yetiştirmek; sorumluluklarını bilen ve yerine getiren; insan haklarına saygılı, özgüveni olan, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları sağlamak için çabalarız.

Başarılar:

Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Okulumuza Atabeyli, Hörmetli, Örtülü, Belence, Doğanören ve Akgüney köylerinden taşıma yapılmaktadır.Öğrencilerimizin tümü taşımalıdır.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: 2022-2023 yılında 10 öğrenciden 2'si Merkezi Puanla, 8'i Yerel Yerleştirmeyle Ortaöğretim kurumlarına yerleşmiştir.
Sportif Etkinlikler: Voleybol, futbol turnuvaları, hentbol turnuvaları ve satranç turnuvaları düzenlenmektedir.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: TÜBİTAK 4006 VE TÜBİTAK 2204 Proje çalışmaları yapılmaktadır. Yiğit İnebolu Okuyor Projesi yürütülmektedir. Spor Dostu İnebolu Projesi yürütülmektedir.
Diğer Hususlar: instagram : @atabeyliokulu twitter : @AtabeyliO

WEB - https://atabeyliortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Atabeyli Köyü Karşı Mevkii No21 İnebolu Kastamonu

Öğretim Şekli :Tam gün Eğitim

Yerleşim Yeri - Okulumuz, Atabeyli Köyü Karşı Mevkii´nde yer almaktadır.

Adres - Atabeyli Köyü Karşı Mevkii No21 İnebolu Kastamonu

Ulaşım Ulaşım kendi imkanlarımızla yada köy dolmuşlarıyla yapılmaktadır. Köy dolmuşlarının çalışma süreleri düzenli değildir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İnebolu ilçe merkezine 27 km,Kastamonu İl merkezine ise 116 km uzaklıktadır.